Με μεγάλη επιτυχία και φέτος η ετήσια εκδήλωση της Bovillage

19 September 2017

Με μεγάλη επιτυχία και φέτος η ετήσια εκδήλωση της Bovillage

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε φέτος στη Λίμνη Βουλιαγμένης η ετήσια εκδήλωση της μάρκας γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage. Η εκδήλωση σημείωσε για άλλη μία χρονιά μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας πολύ ικανοποιημένους τους διοργανωτές.

bovillage2017aΣτο μαγευτικό χώρο της Λίμνης, διαμορφωμένο και διακοσμημένο για την περίσταση, το παρών έδωσαν επαγγελματίες του κλάδου –εισαγωγείς, αντιπρόσωποι, έμποροι, κρεοπώλες, εκπρόσωποι του Τύπου– που βρέθηκαν εκεί προσκεκλημένοι της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Interbev και των γαλλικών εταιριών μελών του Ομίλου Γαλλικού Βόειου Κρέατος.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρία Sopexa, φορέα υλοποίησης του προγράμματος προώθησης της Bovillage, συγκέντρωσε περισσότερους από 180 επαγγελματίες.

Τους Έλληνες εταίρους υποδέχτηκαν η Claudine Allain, υπεύθυνη Διεθνούς Επικοινωνίας της Interbev και ο Fabien Blaudet, διευθυντής Εξαγωγών της εταιρίας Socopa. Και οι δύο τόνισαν τη σημασία της Ελλάδας ως κύριου εταίρου στην εξαγωγική δραστηριότητα της Γαλλίας στο κρέας, καθώς και την έμπρακτη βούλησή τους να συνεχίσουν να στηρίζουν την ελληνική αγορά μέσα από δράσεις και προγράμματα επικοινωνίας και προώθησης.

Η βραδιά έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες και επιβεβαίωσε για άλλη μια χρονιά με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατές ιστορικές εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών.

19 September 2017
Banner
Banner