Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια της ΠΕΤΕΤ
Related Articles
Την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 2ου κύκλου κατάρτισης για το 2015, ανακοίνωση η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων. Τα σεμινάρια έγιναν στις εξής ενότητες:
1. Τεχνολογία αρτοποίησης-ζαχαροπλαστικής, διάρκειας 10 ωρών, εισηγητές Μιχάλης Ορεστίδης, Γιάννης Σμαρνάκης
2. Επισήμανση (Ε.Ε. 1169) και διατροφική ανάλυση, διάρκειας 5 ωρών, εισηγήτρια Μαρίνα Πούλιου
3. ISO-22000, διάρκειας 10 ωρών, εισηγητές Γιάννης Κακός, Νίκος Γκιώνης
Η διοίκηση της ΠΕΤΕΤ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:
"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμμετέχοντες στα μαθήματα, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Η πέραν των προσδοκιών προσέλευση και ο ενθουσιασμός τους αποτυπώθηκε στα έντυπα αξιολόγησης των μαθημάτων στα οποία κατά συντριπτική πλειοψηφία χαρακτήρισαν τα θέματα πολύ ενδιαφέροντα τους δε εισηγητές, την οργάνωση και την αίθουσα πολύ καλούς ή εξαιρετικούς.
Επίσης θερμά ευχαριστούμε την διοίκηση, το προσωπικό και ειδικώς τον Πρόεδρο της Ε.Ε. της Σιβιτανιδείου Σχολής κύριο Γεώργιο Κοτονιά, όχι μόνο για την εξαιρετική αίθουσα που μας διέθεσε, αλλά και γιατί μ’ αυτήν την δράση ουσιαστικά ξεκινάει συνεργασία της Π.Ε.ΤΕ.Τ. με την σχολή, με στόχο την οργάνωση προγραμμάτων κατάρτισης σε μια ευρεία θεματολογία (τεχνολογία, νομοθεσία και ασφάλεια τροφίμων, καινοτόμα και νεοφανή τρόφιμα και διοίκηση παραγωγής τροφίμων).