Κυκλοφορεί το τεύχος Μαρτίου του Meat News

12 March 2015

Κυκλοφορεί το τεύχος Μαρτίου του Meat News

Με πλούσια ύλη κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού Meat News. O αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιος για την Αγροτική Ανάπτυξη, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλά στον Γιώργο Κατερίνη για τις προτεραιότητες και τους στόχους της νέας ηγεσίας. Όπως τονίζει η παραγωγική ανασυγκρότηση θα στηριχτεί στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, με τα προϊόντα του πρωτογενή τομέα να έχουν πρωτεύουσα θέση.

Στο ίδιο τεύχος φιλοξενούνται χρήσιμες Πασχαλινές προτάσεις για το στολισμό της βιτρίνας του κρεοπωλείου. Τις προτάσεις “υπογράφουν” κρεοπώλες, αλλά και ο γνωστός σεφ Λάζαρος Ράπτης.
Η καινοτομία είναι το σημαντικότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, υπογραμμίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ο Στάθης Κόκκινος, επικεφαλής της ομώνυμης επιχείρησης εξοπλισμού.
Ενώ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Δημήτρης Καμπούρης, γράφει για την κατάσταση της κτηνοτροφίας σήμερα.

Ακόμα σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται ένα πρώτο ρεπορτάζ από το πρόσφατο Συνέδριο για το κρέας και τα Προϊόντα του, καθώς και ρεπορτάζ από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΚΚ. Ακόμα στη σελίδα που διατηρεί η ΠΟΚΚ στο περιοδικό, φιλοξενείται συνέντευξη του Στέφανου Μουρατίδη, προέδρου της Συντεχνίας Κρεοπωλών Ν. Δράμας.
Όπως πάντα η ύλη του περιοδικού καλύπτει όλη την τρέχουσα επικαιρότητα στην Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και νέα που αφορούν τις επιχειρήσεις.

Δείτε τα περιεχόμενα εδώ

Για να λάβετε αυτό το τεύχος του περιοδικού, αλλά και κάθε μήνα γραφτείτε σήμερα συνδρομητές εδώ

Layout 1

12 March 2015
Banner
Banner