“Κρέας αλληλεγγύης σε αναμονή” από τους Ταξιάρχες

05 February 2016

“Κρέας αλληλεγγύης σε αναμονή” από τους Ταξιάρχες

Μια σημαντική πρωτοβουλία ξεκινά η Ένωση Κρεοπωλών Αθηνών - Αττικής "Ταξιάρχες". Αφορά το "κίνημα σε αναμονή", στο οποίο προσχωρεί η Ένωση καλώντας τους κρεοπώλες- μέλη της να υιοθετήσουν την πρωτοβουλία. Το περιοδικό Meat News είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Αντιγράφουμε από την σελίδα του σωματείου στο facebook:

 

Σε μια χώρα όπου η φτώχεια και ο μαρασμός χτυπά αδιακρίτως, σε μια χώρα που κάθε επαγγελματίας αντιμετωπίζεται ως εχθρός, πρέπει όλοι να ενωθούμε. Είναι υποχρέωσή μας να στηρίξουμε με κάθε δύναμη όλους εκείνους, γνωστούς ή αγνώστους, που βρίσκονται σε δεινή θέση.
Η Ένωση Κρεοπωλών Αθηνών - Αττικής "Ταξιάρχες" σε συνεργασία με το Meat News ξεκινούν τη δράση "κρέας σε αναμονή". Ελπίδα μας να προσφέρουμε με τη βοήθεια των πελατών μας διατροφικά προϊόντα από τα καταστήματά μας σε συνανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, καθώς και σε ιδρύματα που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες τους.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν και να κοινοποιήσουν από τα προφίλ τους την ανάρτηση αυτή, για να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι γίνεται, ώστε να καταφέρουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

afisa

05 February 2016
Banner
Banner