«Κούρος» για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη στη ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

14 December 2018

«Κούρος» για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη στη ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Το βραβείο «Ανάπτυξη και Καινοτομία ΚΟΥΡΟΣ 2018» απέσπασε η εταιρεία ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας στην 24η απονομή των βραβείων, μετά την αξιολόγηση εκατοντάδων εταιρειών.

Ο πρώην πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας (αριστερά) Δημ. Μαύρος με τη Μαριλένα Νιτσιάκου και τον πρόεδρο της Λέσχης Κων. Ευριπίδη

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, εκ μέρους και του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Κωνσταντίνου Νιτσιάκου, η εμπορική διευθύντρια και επικεφαλής marketing της εταιρείας ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Μαριλένα Νιτσιάκου, παραλαμβάνοντας το βραβείο σημείωσε: «Ακούω διαρκώς πως οι καιροί είναι δύσκολοι λόγω της οικονομικής κρίσης. Η μοιρολατρία είναι πολύ προβληματική για μια κοινωνία γιατί αποσυνδέει το μέλλον από τις ενέργειες των πολιτών της. Στην Ελλάδα μας υπάρχει η ευκαιρία της υγιούς επιχειρηματικότητας, της ανάπτυξης της πρωτογενούς παραγωγής, της κάθαρσης λαθών του παρελθόντος. Η ανάπτυξη και η καινοτομία αποτελούν μονόδρομο για κάθε οργανισμό που σέβεται τον εαυτό του. Και αν αγαπάμε τον τόπο μας, το οφείλουμε πρώτα σε εμάς και μετά στο σύνολο. Ευχαριστώ θερμά τα βραβεία Κούρος που είναι πρεσβευτής αυτών των αρχών».

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας διαχρονικά επικροτεί και βραβεύει πρωτοβουλίες που προάγουν την καινοτομία από την ίδρυσή της το 1995, από καταξιωμένους επιχειρηματίες.

Τα μέλη του μη κερδοσκοπικού σωματείου είναι εκπρόσωποι τόσο της παλαιότερης, όσο και της νεότερης επιχειρηματικής γενιάς.

Ανάμεσα στις βασικότερες δραστηριότητες της Λέσχης Επιχειρηματικότητας είναι τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας «Κούρος», τα οποία εστιάζουν στην ανάδειξη και επιβράβευση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευση στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και την υπευθυνότητα.

14 December 2018
Banner
Banner