Κοπή της βασιλόπιτας των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

25 January 2020

Κοπή της βασιλόπιτας των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

Τη Βασιλόπιτα του έκοψε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 στα γραφεία του Σωματείου στην Κεντρική Κρεαταγορά Θεσσαλονίκης.

Η κοπή της παραδοσιακής πίτας έγινε σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των νομικών συμβούλων του Σωματείου, κας Τσιγιάννη Αικατερίνης και κας Ποντίκατζη Κυριακής.

Ο πρόεδρος κος Σάββας Κεσίδης έκοψε, όπως κάθε χρόνο, τη Βασιλόπιτα, ονομάτισε και μοίρασε τα κομμάτια. Το φλουρί έπεσε φέτος στη γραμματεία του Σωματείου.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση της λαχειοφόρου εορταστικής καμπάνιας που διεξήγαγε με επιτυχία και αυτές τις γιορτές το Σωματείο για τα μέλη του. Την ακεραιότητα της κλήρωσης εγγυήθηκαν οι νομικοί σύμβουλοι κα Τσιγιάννη και κα Ποντίκατζη και για λόγους διαφάνειας η κλήρωση μεταδόθηκε ζωντανά στο λογαριασμό του Σωματείου στο facebook.

Έπειτα ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για το νέο έτος με τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης εύχεται το 2020 να φέρει Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη και Πρόοδο σε όλο τον κόσμο.

25 January 2020
Banner
Banner