Κατάρτιση και θέσεις εργασίας τεχνίτη κρέατος για 20 ανέργους

20 May 2022

Κατάρτιση και θέσεις εργασίας τεχνίτη κρέατος για 20 ανέργους

Ένα κοινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης για ανέργους δημιουργούν η Σχολή Κρέατος Μπατσολάκης σε συνεργασία με την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης ΑΕ. Όπως ανακοινώνει η Σχολή Κρέατος, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας της εποχής μας σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση από επιχειρήσεις του κλάδου δημιουργήθηκε το πρόγραμμα Voucher Τεχνίτης Κρέατος, το οποίο απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 20-40 ετών που διαμένουν σε περιοχές της Αττικής.

Με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την Πιστοποίηση Κρεοπώλη (πλήρης θεωρητική και πρακτική κατάρτιση), και θα ξεκινήσουν άμεσα να εργάζονται σε ένα κατάστημα της εταιρείας Μασούτη σε περιοχές της Αττικής, ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους. Για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η ύπαρξη κάρτας ανεργίας καθώς και απολυτηρίου υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Δεν απαιτείται σχετική προϋπηρεσία!

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι 31/05/22 (η αξιολόγηση των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί από 1-7 Ιουνίου) ενώ η έναρξη της εκπαίδευσης προβλέπεται στις 20/06/22 και η εργασία 1 μήνα μετά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση ΕΔΩ

20 May 2022
Banner
Banner