Κατάλογος καταστημάτων delicatessen από 70 χώρες

22 January 2016

Κατάλογος καταστημάτων delicatessen από 70 χώρες

Τους καταλόγους καταστημάτων εκλεκτών προϊόντων (delicatessen) από 70 χώρες ανάρτισε στην ιστοσελίδα του το Υπουργείο Εξωτερικών για να βοηθήσει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών.
Τα στοιχεία συλλέχθηκαν από τις ελληνικές αρχές στο εξωτερικό (Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, Πρεσβείες και Προξενεία). Σκοπός του εγχειρήματος είναι η ενημέρωση των Ελλήνων παραγωγών και εξαγωγέων τροφίμων και ποτών για σημεία πώλησης σε χώρες του εξωτερικού, στα οποία μπορούν να προτείνουν τα προϊόντα τους.
ΌΠως αναφέρει το Υπουργείο τα καταστήματα εκλεκτών τροφίμων αναδεικνύονται ως ιδανικοί τόποι πώλησης προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και ως τέτοιοι κατατάσσονται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ειδικά εκείνων των ανώτερων εισοδηματικά επιπέδων. Στόχος είναι τα ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας, υψηλής γευστικής και διατροφικής αξίας, βιολογικής παραγωγής, προϊόντα ΠΟΠ & ΠΓΕ, να προωθηθούν σε καταστήματα εκλεκτών τροφίμων και να γίνουν ευρέως γνωστά και αποδεκτά παγκοσμίως.
Η διεύθυνση όπου βρίσκονται αναρτημένοι οι κατάλογοι είναι: https://www.agora.mfa.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=1384&cnode=115

22 January 2016
Banner
Banner