Καινοτομία, γνώση και ψηφιακός μετασχηματισμός στην ΚΑΠ μετά το 2020

10 September 2018

Καινοτομία, γνώση και ψηφιακός μετασχηματισμός στην ΚΑΠ μετά το 2020

Ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Μια νέα γεωργία σε μια νέα εποχή: καινοτομία, γνώση και ψηφιακός μετασχηματισμός στην ΚΑΠ μετά το 2020» πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση διοργανώνει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Πολιτικής, Τεκμηρίωσης και Διεθνών Σχέσεων του ΥΠΑΑΤ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 (16:30 – 19:00) στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Αίθουσα Α.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν οι νέες προκλήσεις της ΚΑΠ μετά το 2020, στο πλαίσιο των νομοθετικών προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και αφορούν ειδικότερα στην ενθάρρυνση και στήριξη των επενδύσεων στην έρευνα και την καινοτομία στον τομέα των τροφίμων, της γεωργίας, της αγροτικής ανάπτυξης και της βιοοικονομίας, στη μεταφορά γνώσης και στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπος Κασίμης θα απευθύνει χαιρετισμό και θα συντονίσει τις εργασίες της εκδήλωσης.

Δείτε  εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

10 September 2018
Banner
Banner