Και η ΕΔΟΚ στη Food Expo, με κεντρικό μήνυμα «Ελληνικό κρέας: Ένα brand name ανώτερης ποιότητας»

07 March 2019

Και η ΕΔΟΚ στη Food Expo, με κεντρικό μήνυμα «Ελληνικό κρέας: Ένα brand name ανώτερης ποιότητας»

Πολλές εκπλήξεις και εμπειρίες γευσιγνωσίας για τους επισκέπτες της Food Expo 2019, υπόσχεται η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ). Η ΕΔΟΚ θα πάρει μέρος στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo, που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 16/3 έως τη Δευτέρα 18/3 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, και θα οργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων στο ΗΑLL 2, STAND A44/Β31 – Α46/Β32. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΕΔΟΚ:

«Με κεντρικό μήνυμα «Ελληνικό κρέας – Ένα brand name ανώτερης ποιότητας», η ΕΔΟΚ προσκαλεί τους επαγγελματίες του τομέα κρέατος σε μια γιορτή γευσιγνωσίας, με άρωμα Ελλάδας.

Με ανανεωμένη πλέον σύνθεση η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος, έχοντας εντάξει νέα ισχυρά μέλη στους κόλπους της θα παρουσιάσει, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη Food Expo, το σχέδιο δράσης της για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια στον τομέα του κρέατος, προς όφελος των επαγγελματιών και του καταναλωτή.

Το μενού των εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα είναι ιδιαιτέρως πλούσιο. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της ΕΔΟΚ θα απολαύσουν τρεις ημέρες πλούσιες σε γαστρονομικές εκδηλώσεις. Η «Μπριγάδα», η ομάδα επαγγελματιών του διατροφικού τομέα, ως μέλος της ΕΔΟΚ, θα εμπλουτίσει την παρουσία της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος στη Food Expo με σόου και επιδείξεις από κρεοτέχνες, όπως ανατομία, τεμαχισμός και παραγωγή παρασκευασμάτων από γηγενή σφάγια, ενώ οι σεφ της ομάδας θα οργανώσουν το απόλυτο μπάρμπεκιου.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν επίσης καλεσμένοι από σχολές και επαγγελματίες του διατροφικού τομέα από την Αθήνα, την Κρήτη και τη Σχολή Κρεοπωλών, η οποία έχει παραρτήματα σε 10 πόλεις της Ελλάδας.Θα μας βρείτε στο ΗΑLL 2 STAND A44/Β31 – Α46/Β32»

07 March 2019
Banner
Banner