Ημερίδα του ΕΦΕΤ για τους επικίνδυνους χημικούς παράγοντες

03 December 2015

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ως Εστιακό Σημείο της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων στην Ελλάδα, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα : «Αξιολόγηση επικινδυνότητας χημικών παραγόντων : Ενισχύοντας τις βάσεις για την ασφάλεια των τροφίμων», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 15 Δεκεμβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis, Παρθενώνος 19 – 25, Αθήνα.

Η ημερίδα θα εστιάσει σε θέματα που σχετίζονται με τη βελτίωση και προώθηση της επιστημονικής συνεργασίας στην Ελλάδα, πάνω σε θέματα αξιολόγησης της επικινδυνότητας χημικών παραγόντων και ανάπτυξης πρακτικών και σχετικών εργαλείων με δυνατότητα εφαρμογής στον έλεγχο των τροφίμων.

Η θεματολογία της ημερίδας θα αναπτυχθεί από εκπροσώπους της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων, καθώς και από εκπροσώπους φορέων με συνάφεια στην ασφάλεια των τροφίμων. Θα ακολουθήσει συζήτηση με στόχο να εντοπιστούν τυχόν προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για την αποτελεσματική συνεργασία και να αναδειχθούν προτάσεις προς περαιτέρω βελτίωση του συστήματος οργάνωσης των ελέγχων για την ασφάλεια των τροφίμων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για την παρακολούθηση της ημερίδας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και αποστολή έως τις 10/12/2015, της Δήλωσης Συμμετοχής που βρίσκεται στη διεύθυνση : https://goo.gl/forms/05bdqwVqIX

Πατώντας εδώ μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf το πρόγραμμα της ημερίδας.

03 December 2015
Banner
Banner