Ημερίδα της ΠΕΚΔΥ για την οζώδη δερματίτιδα

19 November 2015

Ημερίδα της ΠΕΚΔΥ για την οζώδη δερματίτιδα

Ημερίδα με θέμα "Εθνική στρατηγική αντιμετώπισης κρίσεων - οζώδης δερματίτιδα βοοειδών" διοργανώνουν η Πανελλήνια Ένωση Κτηνιάτρων του Δημοσίου και η Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Ζωικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ στη θεσσαλονίκη.
Στην ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχουν ως ομιλητές:
Μήνα Μπόρη, πρόεδρος ΠΕΚΔΥ: Νέα επιδημιολογικά δεδομένα της νόσου
Ορέστης Παπαδόπουλος, Ομ. Καθηγητής, Τμ. Κτην/κής ΑΠΘ: Μέτρα βιοασφάλειας για τις εκτροφές και τη χώρα
Γεώργιος Βαλεργάκης, Επικ. Καθηγητής, Τμ. Κτην/κής ΑΠΘ: Αντιμετώπιση - εξέλιξη της οζώδους δερματίτιδας στον Έβρο
Ευαγγελία Πλευράκη, προϊσταμένη Τμ. Κτην/κής Π.Ε. Έβρου
ενώ θα πραγματοποιηθεί και στρογγυλή τράπεζα με τη συμμετοχή των: Θωμά Αλεξανδρόπουλου, προϊστάμενου της Γενικής Διεύθυνσης Βιώσιμης Ζωικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ, Χρυσούλας Δηλέ, προϊσταμένης της Διεύθυνσης Υγείας των Ζώων, Ελένης Χονδροκούκη, προϊσταμένης του Τμήματος Μοριακής Διαγνωστικής, Αφθώδη Πυρετού, Ιολογικών, Ρικετσιακών και Εξωτικών Νοσημάτων του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Αθηνών, Αχιλέα Σαπχατζίδη, προϊστάμενου της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περ. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Στέφανου Μωραΐτη, προϊστάμενου του Τμ. Κτηνιατρικής, ΔΑΟΚ Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Θεοχάρη Θεοχαρίδη, εκπροσώπου της ΠΕΚΔΥ και Γεώργιου Κεφαλά, εκπροσώπου του Συνδέσμου Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγής Ελλάδος.

19 November 2015
Banner
Banner