Ημερίδα για τα προβλήματα και τις προοπτικές της ελληνικής γαλακτοπαραγωγού αγελαδοτροφίας

21 March 2018

Ημερίδα για τα προβλήματα και τις προοπτικές της ελληνικής γαλακτοπαραγωγού αγελαδοτροφίας

Τα μεγάλα προβλήματα στον τομέα του αγελαδινού γάλακτος εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά με την πτώση των τιμών αλλά και οι προοπτικές που ανοίγονται για την ανάπτυξη της ελληνικής γαλακτοπαραγωγ

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του προέδρου της Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδας, Ηλία Κοτόπουλου

ού αγελαδοτροφίας, μετά την παύση των ποσοστώσεων, θα συζητηθούν αναλυτικά σε ημερίδα που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο: «Γαλακτοπαραγωγός Αγελαδοτροφία – Η συμβολή της στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας».

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Ένωση Φυλής Χολστάιν Ελλάδας (ΕΦΧΕ), και πραγματοποιείται την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 10 π.μ. έως τις 15.30 μ.μ στο Porto Palace, (26ης Οκτωβρίου 65, τέρμα εμπορικού λιμανιού), παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελου Αποστόλου και του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ιωάννη Τσιρώνη, κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της μείζονος κι ελάσσονος αντιπολίτευσης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος της ημερίδας είναι ν΄ ανακοπεί η φθίνουσα πορεία της ελληνικής γαλακτοπαραγωγού αγελαδοτροφίας και να τεθούν οι βάσεις για τη χάραξη εθνικής στρατηγικής και επενδύσεων στον τομέα του ελληνικού γάλακτος και των προϊόντων του, αλλά και να ενημερωθεί ο καταναλωτής για τα οφέλη του αγελαδινού γάλακτος στη διατροφή.

21 March 2018
Banner
Banner