Η Τουρκία αύξησε την παραγωγή κόκκινου κρέατος
Related Articles
Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία της Τουρκίας, η παραγωγή κόκκινου κρέατος αυξήθηκε κατά 9,3% σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο, υπολογιζόμενη σε 1.952.038 τόνους.
Αναλυτικότερα, η παραγωγή κρέατος βοοειδών αυξήθηκε κατά 8,9% που σημαίνει 1.460.719 τόνους, η παραγωγή πρόβειου κρέατος αυξήθηκε κατά 11,7% και υπολογίστηκε σε 385.933 τόνους, η παραγωγή κατσικίσιου κρέατος αυξήθηκε κατά 4,5% και υπολογίστηκε σε 94.555 τόνους και η παραγωγή βουβαλίσιου κρέατος αυξήθηκε κατά 28%. και υπολογίζεται σε 10.831 τόνους.