Η Provil γιόρτασε 15 χρόνια κοντά στον κρεοπώλη

09 December 2016

Η Provil γιόρτασε 15 χρόνια κοντά στον κρεοπώλη

Μια λαμπερή εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρεία Provil για να γιορτάσει την 15ετή παρουσία της στο χώρο της λιανικής του κρέατος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Nikopolis, στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 3/12/2016. Καλεσμένοι ήταν επαγγελματίες κρεοπώλες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και εκπρόσωποι των σωματείων.

Η βραδιά άνοιξε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Provil AE, Χρήστο Βογιάννου, ο οποίος μίλησε για την κοινή πετυχημένη πορεία και την άρρηκτη σχέση με τον κλάδο, τα τελευταία 15 χρόνια. Η εκδήλωση γέμισε με συναισθήματα, όταν προβλήθηκε video με την ανασκόπηση των 15 χρόνων δημιουργίας και μεταμόρφωσης του κλάδου του κρεοπωλείου. Ο κ. Βογιάννου αναφέρθηκε για την προσφορά και τον ρόλο του κρεοπώλη στην διατροφή και στις λύσεις που προσφέρει στον καταναλωτή, αναφέρθηκε στην καινοτομία των προϊόντων της Provil, που στα χέρια του κρεοπώλη έδωσαν ώθηση και μέλλον στο κλάδο.

Παρόλο που η οικονομική κρίση ταλαιπωρεί την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας, ο κ. Βογιάννου τόνισε τη σημασία του να είναι μια επιχείρηση ευέλικτη και προσαρμοστική, ώστε να μπορεί να επιβιώσει και να προχωρήσει μπροστά. Κλείνοντας αναφέρθηκε στο μέλλον αναλύοντας την νέα γενιά καταναλωτών που καλούμαστε να εξυπηρετήσουμε και υπογράμμισε το γεγονός ότι όλα είναι δυνατά στο επιχειρείν, όταν υπάρχει θέληση, προσπάθεια και συνεργασία.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν στελέχη της εταιρείας, η Ελευθερία Παναγιωτοπούλου, υπεύθυνη του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Provil και Επιστήμων Τροφίμων MSc, παρουσίασε το έργο του τμήματος και τα πεδία έρευνας, ο Ιωάννης Ανδρεάδης, διευθυντής Πωλήσεων, παρουσίασε τις νέες τάσεις στην αγορά της λιανικής του κρέατος και νέα καινοτόμα προϊόντα, τέλος ο R&D Chef της Provil Φώτης Πλατέλλας και ο Chef Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, παρουσίασαν τις Χριστουγεννιάτικες προτάσεις κρεατοπαρασκευασμάτων, ειδικά σχεδιασμένες για το εορταστικό τραπέζι του καταναλωτή.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Ρομίνα Τζαρέλλα, Senior Account Manager SOPEXA Hellas, ο Δημήτριος Γκαρμπούνης, πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης και ο Θωμάς Χαρίσης, τέως πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών.

Για την προσφορά τους στον κλάδο βραβεύτηκαν από τον Χρήστο Βογιάννου, ο κ. Γκαρμπούνης, ο κ. Μιχαηλίδης, εκπρόσωπος της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Θεσσαλονίκης και ο παλιότερος συνεργάτης κρεοπώλης της Provil, Κωνσταντίνος Τσαούλης.

Η λαμπερή αυτή βραδιά έκλεισε σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα όπου όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν λαχταριστά εδέσματα, ελαφριά ποτά και μουσική.

Μετά από κλήρωση ένας τυχερός κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι σε προορισμό και ξενοδοχείο της Ελλάδας.

provil_00158-copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

provil_00169-copy

09 December 2016
Banner
Banner