Οι κρεοπώλες τιμούν τη γιορτή των προστατών τους, Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ

08 November 2023

Οι κρεοπώλες τιμούν τη γιορτή των προστατών τους, Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ

Η εκκλησία μας γιορτάζει σήμερα, 8 Νοεμβρίου, τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστάτες των κρεοπωλών οι οποίοι τιμούν τη γιορτή τους με ανάλογες εκδηλώσεις.

  • Ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου προς τιμήν του Μιχαήλ Αρχάγγελο μετά τη λειτουργία της Κυριακής 12/11/2023 και ώρα 8:30 π.μ, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Πάνω Χερσόνησο Ηρακλείου, καλεί σε γεύμα στον αύλειο χώρο της KRIVEK, Κάμπος Εληάς, Λ. Χερσονήσου - (εάν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν την υπαίθρια γιορτή, το γεύμα θα μεταφερθεί σε άλλον χώρο, γεγονός και η ενημέρωση θα γίνει στο τέλος της Θείας Λειτουργίας.
  • Η Ένωση Λιανοπωλητών και Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής "Οι Ταξιάρχες" μετά από αρκετά χρόνια, γιορτάζουν τη μέρα των προστατών τους και προσκαλούν τα μέλη τους στην Αρτοκλασία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίτων Ταξιαρχών στο Πεδίον του Άρεως, στις 12 Νοεμβρίου, στις 10π.μ.
  • Το Σωματείο Κρεοπωλών Τρικάλων τίμησε τους Ταξιάρχες σήμερα στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με Αρτοκλασία. παρουσία των μελών και των φίλων τους.
  • Στη Λάρισα, η Συντεχνία Κρεοπωλών Π.Ε. Λάρισας τίμησε τους προστάτες του κλάδου, τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ, σε αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που έλαβε χώρα χθες, 7 Νοεμβρίου, τελώντας επιμνημοσύνη δέηση για τους αποθανόντες κρεοπώλες.
08 November 2023
Banner
Banner