Η νέα γενιά του κρεοπωλείου ήταν εκεί!

27 November 2017

Η νέα γενιά του κρεοπωλείου ήταν εκεί!

Το αδιαχώρητο επικράτησε στη χθεσινή (Κυριακή 26/11) εκδήλωση της εταιρίας Provil, η οποία πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του Μουσείου Οίνου.

Στην εκδήλωση –που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) και με την υποστήριξη της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών-Αττικής «Οι Ταξιάρχες» και του Συνδέσμου Παραδοσιακών Κρεοπωλών Ν. Πειραιά και Νήσων «Ο Άγιος Γεώργιος»– συνέρρευσαν εκατοντάδες κρεοπώλες για να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις στην αγορά κρεοπωλείου, αλλά και για να δουν από κοντά τις γευστικές προτάσεις της Provil για το εορταστικό τραπέζι. Παρασκευάσματα με δημιουργικότητα και φαντασία που σηματοδοτούν εκείνο που η ίδια η Provil προέβαλε ενόψει της εκδήλωσης: τη νέα γενιά του κρεοπωλείου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Βογιάννου ανοίγοντας την εκδήλωση, «H Provil είναι σήμερα έτοιμη να παρουσιάσει την επόμενη μέρα του κρεοπωλείου, σε μια αγορά που θα την χαρακτηρίζει μια νέα γενιά καταναλωτών, μια νέα γενιά αξιών. Αξιών όπως αυτές της προστασίας του περιβάλλοντος, της μείωσης της σπατάλης τροφίμων».

Σε αυτήν ακριβώς τη βάση, ο Γιάννης Ανδρεάδης παρουσίασε εκ μέρους της Provil τις δύο τάσεις για το κρεοπωλείο του 21ου αιώνα. Η πρώτη είναι το κρεοπωλείο που διαθέτει μεγάλη ποικιλία, μοντέρνες και γεμάτες βιτρίνες, μοντέρνες κοπές, πολλά και διαφορετικά παρασκευάσματα, κρέας ξηρής ωρίμανσης και φυσικά εξειδικευμένο προσωπικό για συμβουλές στον πελάτη. Η δεύτερη είναι το κρεοπωλείο ντελικατέσεν που διαθέτει, εκτός από κρέας και παρασκευάσματα, κάθε είδους προϊόν που σχετίζεται με το κρέας. Αυτές οι τάσεις, είπε ο ομιλητής, βρίσκονται σε άμεση διασύνδεση με τα χαρακτηριστικά που έχει ο σύγχρονος καταναλωτής, απαντούν στις επιθυμίες, τις ανάγκες, τους ρυθμούς της ζωής του.

provil ekdilosi vitrinaΗ εκδήλωση συνεχίστηκε με επίδειξη παρασκευής προτάσεων της Provil για το γιορτινό τραπέζι, που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Σταύρος Πέρρος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Καλαμάτας, Δημήτρης Γαλανάκης και ο πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών-Αττικής «Οι Ταξιάρχες», Βασίλης Ντεληφιλιππίδης, αλλά και η Ρομίνα Τζαρέλλα εκ μέρους της εταιρίας Sopexa Ελλάς και του Bovillage.

Σημειώνεται τέλος ότι ειδικό βραβείο απένειμε η Provil στον παλαιότερο εκ των πελατών-συνεργατών της Γιάννη Μαρτάκη, από το κρεοπωλείο Μαρτάκης-Τσεκούρας, ενώ πλακέτα ευχαριστιών παρέδωσε ο Γιώργος Βογιάννου στον πρόεδρο της ΠΟΚΚ Σταύρο Πέρρο, για την μακροχρόνια και άψογη συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Provil.

27 November 2017
Banner
Banner