Η Bizerba Hellas στην έκθεση Anuga FoodTec 2018

04 April 2018

Η Bizerba Hellas στην έκθεση Anuga FoodTec 2018

Mε επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Bizerba στην έκθεση Anuga FoodTec 2018 που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 23 Μαρτίου 2018 στην Κολωνία. Περισσότεροι από 50.000 ειδικοί της βιομηχανίας τροφίμων καθώς και επισκέπτες από 152 χώρες ενημερώθηκαν για τις τελευταίες καινοτομίες και εξελίξεις στον χώρο.

Στο περίπτερο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης εξοπλισμού από «το κέντρο ελέγχου» που ήταν συνδεδεμένο με συστήματα της επιχείρησης εγκατεστημένα σε διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο (Γερμανία, Ιταλία, Αμερική).

Εξειδικευμένα στελέχη της Bizerba ήταν εκεί για να ενημερώσουν και να συμβουλεύσουν για  σημαντικά θέματα που απασχολούν την σύγχρονη βιομηχανία:

–        Προληπτική συντήρηση, OEE (Overall Equipment Effectiveness), εφαρμογές  λογισμικού για μια «αποτελεσματική» παραγωγή

–        Ασφάλεια τροφίμων. Πρόληψη ανακλήσεων προϊόντων τροφίμων με ειδικά συστήματα ελέγχου

–        Καινοτόμα κοπτικά μηχανήματα υψηλής απόδοσης με την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία

–        Batch size 1. Εξατομικευμένη παραγωγή προϊόντων τροφίμων

–        Θερμικές ετικέτες ειδικά προσαρμοσμένες για κάθε ανάγκη σήμανσης

Η Bizerba στέκεται με συνέχεια και συνέπεια δίπλα στην επιχείρηση από το 1866, επικεντρωμένη στην υλοποίηση του οράματος της, να καινοτομεί και να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία.

04 April 2018
Banner
Banner