Η αναπτυξιακή δυναμική του τομέα κρέατος στο επίκεντρο της σημερινής ημερίδας του ΣΕΒΕΚ

29 October 2018

Η αναπτυξιακή δυναμική του τομέα κρέατος στο επίκεντρο της σημερινής ημερίδας του ΣΕΒΕΚ

Με πλούσια ατζέντα θεμάτων πραγματοποιείται σήμερα 29/10, ώρα 16:00, στο ξενοδοχείο ATHENS HILTON, η ημερίδα «Επώνυμα Προϊόντα Κρέατος: Τάσεις και Ευκαιρίες Ανάπτυξης» την οποία διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι η θεματολογία της ημερίδας θα αναπτυχθεί σε 4 πάνελ συζήτησης, στα οποία συμμετέχουν τεχνοκράτες, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι συναρμόδιων φορέων και επιχειρηματίες. Την υφιστάμενη κατάσταση του τομέα και τις προοπτικές ανάπτυξης θα παρουσιάσει σε ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕΚ, Εμμανουήλ Δομαζάκης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ιωάννης Τσιάλτας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ, Μπάμπης Καρίμαλης.

Έχουν επίσης επιβεβαιώσει την παρουσία τους ο Νικόλαος Αντώνογλου, Γενικός Γραμματέας ΥΠΑΑΤ, η Ελένη Αλευρίτου, Πρόεδρος του ΕΚΠΟΙΖΩ, ο Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ, και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εμπειρογνώμονες, εξειδικευμένους επιστήμονες, επιχειρηματίες, εκπροσώπους επαγγελματικών οργανώσεων και κοινωνικών φορέων, κυβερνητικούς αξιωματούχους, στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου, προμηθευτές πρώτων και βοηθητικών υλών, πανεπιστημιακούς, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στόχοι της διοργάνωσης είναι, μεταξύ άλλων:

  • Η ενημέρωση των στελεχών των επιχειρήσεων του κλάδου σχετικά με τις τεχνολογικές και νομοθετικές εξελίξεις.
  • Η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τη διατροφική αξία των αλλαντικών και των προϊόντων με βάση το κρέας και τη σημασία του κλάδου για την εθνική οικονομία.
  • Η προβολή της αναπτυξιακής δυναμικής του κλάδου και του τομέα κρέατος.
  • Η ευαισθητοποίηση των αρμοδίων κυβερνητικών αξιωματούχων και υπηρεσιακών παραγόντων σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Ημερίδας, θα παρατεθεί δεξίωση στην αίθουσα GALAXY, κατά τη διάρκεια της οποίας εισηγητές και συμμετέχοντες στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας.

29 October 2018
Banner
Banner