Γενική Συνέλευση των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης λίγο πριν το Πάσχα

06 March 2019

Γενική Συνέλευση των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης λίγο πριν το Πάσχα

Την Τακτική Γενική Συνέλευσή του πραγματοποιεί το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης λίγες εβδομάδες πριν από το Πάσχα, με σκοπό να συζητήσει σημαντικά θέματα που αφορούν την εσωτερική ζωή του σωματείου αλλά και την εξώστρεφη δραστηριότητά του.

Συγκεκριμένα, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης αναφέρονται:
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2. Οικονομικός απολογισμός, έγκριση ισολογισμού και απαλλαγή Διοίκησης
3. Απολογισμός Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου
4. Ενημέρωση για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των ζωικών υποπροϊόντων από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Μ.Ε. Θεσσαλονίκης
5. Λαχειοφόρος κλήρωση για το Πάσχα
6. Κινήσεις εξωστρέφειας-εσωστρέφειας του Σωματείου
7. Κλήρωση ζυγιστικής μηχανής για τα παρόντα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου
8. Ανακοινώσεις-Προτάσεις

Η συνέλευση συγκαλείται αρχικά για την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:30 στα γραφεία του Σωματείου στην Κεντρική Κρεαταγορά Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση μη απαρτίας η δεύτερη ημερομηνία είναι η Τετάρτη 3 Απριλίου την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Καταληκτική και οριστική ημερομηνία της Συνέλευσης είναι η Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στις 17:30 στην αίθουσα Συνελεύσεων της Κεντρικής Κρεαταγοράς Θεσσαλονίκης, με τα ίδια θέματα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι «σύμφωνα με την πρακτική που επικρατεί μέχρι σήμερα για διευκόλυνση και αποφυγή ταλαιπωρίας των μελών, οι αποφάσεις λαμβάνονται σε κάθε περίπτωση το αργότερο στην τρίτη σύγκληση στις 10/04/2019».

06 March 2019
Banner