Εργαλείο παγκόσμιας διασύνδεσης για τη βιομηχανία κρέατος

05 June 2018

Εργαλείο παγκόσμιας διασύνδεσης για τη βιομηχανία κρέατος

Η τεχνολογία και οι διαδικτυακές εφαρμογές εισβάλλουν δυναμικά σε κάθε εμπορική δραστηριότητα, φέρνοντας μαζί τους διευκόλυνση στις συναλλαγές, επικοινωνία μεταξύ συναλλασσόμενων από την μια άκρη του κόσμου ως την άλλη, ενδεχομένως και κινδύνους. Υπόσχονται επαναστατικές αλλαγές δημιουργώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο που ίσως αλλάξει σημαντικά τα επόμενα χρόνια ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα στην παραγωγή, εμπορία και διάθεση προϊόντων.

Στον χώρο του κρέατος και των προϊόντων του, ως ένα αξιόπιστο εργαλείο που μπορεί να συνεισφέρει στην γρήγορη και ασφαλή επέκταση των επιχειρήσεων της βιομηχανίας κρέατος, παρουσιάστηκε και επισήμως το StockMeat.com το οποίο λειτουργεί από το 2017.

Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα, ένα δίκτυο B2B που στόχο έχει να λειτουργήσει προς το συμφέρον των πελατών της, είτε αυτοί είναι παραγωγοί, πωλητές ή έμποροι στον κλάδο του κρέατος.

Τους στόχους και τις σκοπούμενες προοπτικές της πλατφόρμας περιγράφει ο Dorinel Niculae, εκπρόσωπος της εταιρίας: «Στόχος μας είναι να συνδέσουμε τους ειδικούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα, στο πλαίσιο ενός δικτύου που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Stock Meat ξεκινά ως μια πλατφόρμα μάρκετινγκ, δικτύωσης και συναλλαγών που θα ωφελήσει όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου. Πάνω απ’ όλα, αναμένουμε να δούμε ποιοτικά προϊόντα να προωθούνται με τη βοήθεια αυτού του νέου εργαλείου, προσθέτοντας έτσι αξία στις επιχειρήσεις».
Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, το Stock Meat αποτελεί ένα ιδανικό εργαλείο B2B για όλους όσους εμπλέκονται στη μεταποίηση, τη διανομή, το εμπόριο, καθώς φέρνει σε επαφή ειδικούς από όλες τις ηπείρους βελτιστοποιώντας τη διανομή κρέατος σε όλο τον κόσμο. «Για να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα αποφασίσαμε να μην παρεμβαίνουμε στις εμπορικές συναλλαγές που γίνονται μέσω του Stock-Meat.com καθιστώντας τις διαδικασίες όσο το δυνατόν πιο ομαλές και γρήγορες» υπογραμμίζει επίσης ο εκπρόσωπος του Stock Meat.

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα δεν χρεώνει έξοδα εγγραφής, και περιλαμβάνει μια κατ’ αποκοπή αμοιβή η οποία εξαρτάται από τις ποσότητες που τίθενται σε διαπραγμάτευση μέσω του stock-meat.com.

05 June 2018
Banner
Banner