1ο Επιστημονικό Συνέδριο «Διαχείρισης Γύρου» από την Μέγας Γύρος στις 20 Φεβρουαρίου

16 February 2017

1ο Επιστημονικό Συνέδριο «Διαχείρισης Γύρου» από την Μέγας Γύρος στις 20 Φεβρουαρίου

Επιστημονικό συνέδριο για τη Διαχείριση του Γύρου διοργανώνει η εταιρία Μέγας Γύρος στις 20 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα. Κεντρικό άξονα του Συνεδρίου θα αποτελέσουν οι νέες τάσεις της αγοράς και το concept του γύρου σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο Συνέδριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μελέτης για τη διαχείριση του γύρου σε διαφορετικές συνθήκες, μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών, Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, ΤΕΙ Αθήνας. Επιπλέον, μέσα από το πρίσμα του καταξιωμένου Chef και Brand Ambassador της Μέγας Γύρος, Δημήτρη Σκαρμούτσου, θα υπογραμμιστεί ο ρόλος της διαφοροποίησης των πιάτων και του Marketing σε σχέση με αυτό, ενώ θα παρουσιαστούν έξυπνες ενέργειες Marketing και Πωλήσεων που δίνουν μια νέα διάσταση στο ψητοπωλείο. Η ανάπτυξη της αγοράς και η ανάγκη να πάρει ο γύρος τη θέση που του αξίζει στις διεθνείς αγορές είναι ένα από τα ζητούμενα του Συνεδρίου αλλά και της Μέγας Γύρος.

Καλεσμένοι και παρόντες στο Συνέδριο της Μέγας Γύρος θα είναι έμπειροι και ειδικευμένοι φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται επί χρόνια στη βιομηχανία τροφίμων και της εστίασης.

Η εταιρία Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά. Σε αυτή τη στόχευση εντάσσεται και το Συνέδριο, καθώς όπως σημειώνουν τα στελέχη της εταιρίας ο γύρος «δεν μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’ όλα γνώση».

Το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο «Διαχείρισης Γύρου» οργανώνεται τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton, ώρα 9:00 π.μ.

16 February 2017
Banner
Banner