Επανεκλογή Γίτσα στη θέση του Προέδρου της ΕΔΟΚ

13 May 2021

Επανεκλογή Γίτσα στη θέση του Προέδρου της ΕΔΟΚ

Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος επανεξελέγη ο Λευτέρης Γίτσας, μετά τη γενική συνέλευση των μελών της ΕΔΟΚ, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 13/5/2021.

Μετά τις διαδικασίες αυτές, το Δ.Σ. της ΕΔΟΚ αποτελούν οι:

Γίτσας Λ., Πρόεδρος (ΠΕΝΕΚΖΖΩ)

Φωτιάδης Ν., Αντιπρόεδρος (ΠΕΜΑΕΚ)

Αργυρόπουλος Στ., Γεν. Γραμματέας (ΠΕΜΑΕΚ)

Φωτιάδης Ν., Ταμίας (Brigade)

Μέλη εξελέγησαν οι:

Δανιάς Δ. (ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ)

Τσαρτσαφλής Άγγ. (ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ)

Κωστοπούλου Β. (Brigade)

Τζενετίδης Π. (ΠΕΔΗΣΦΑ)

Μαυρίδης Β. (ΠΕΔΗΣΦΑ)

Μπατσολάκης Γ. (Ένωση Σχολών Κρέατος)

Χριστόπουλος Αλ. (Ένωση Σχολών Κρέατος)

Σε επικοινωνία του meatnews.gr με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο της Διεπαγγελματικής, ο κ. Γίτσας εξέφρασε πολλές ευχαριστίες για όσους στέκονται στο πλευρό της ΕΔΟΚ: «Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όσοι είναι στην Διεπαγγελματική και γνωρίζουν τον αγώνα μας για την αναβάθμιση της ΕΔΟΚ και της συμβολής της στην ανάπτυξη του κλάδου. Ευχαριστούμε όσους είναι κοντά μας για να αλλάξουμε τα δρώμενα και η Διεπαγγελματική από ένα όργανο που χτυπιόταν από πολλές πλευρές να έχει τώρα αναβαθμιστεί με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους. Ευχαριστούμε τα μέλη της ΕΔΟΚ για τη στήριξη όσον αφορά τις προτάσεις για Προγράμματα Προώθησης που καταθέτουμε, κι επίσης τις προτάσεις στο ΠΑΑ, στο ΕΣΠΑ, στο Ταμείο Ανάκαμψης, και στην Αναπτυξιακή Τράπεζα».

Ο ίδιος αισθάνθηκε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Συνέλευση «που αποδέχθηκε το αίτημά μας για να πάμε σε Γ’ κατηγορίας βιβλία και να προχωρήσουμε σε σύμβαση με ελεγκτική εταιρεία για να έχουμε μια οικονομική έκθεση για τα προηγούμενα χρόνια».

13 May 2021
Banner
Banner