Εντυπωσίασε και φέτος η παρουσία των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ

18 September 2019

Εντυπωσίασε και φέτος η παρουσία των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ

Επιτυχία σημείωσε για άλλη μία χρονιά η παρουσία του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ, όπου οι κρεοπώλες το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου οργάνωσαν εκδήλωση κατά την οποία πραγματοποιήθηκε παρουσίαση κοπής κρέατος, προετοιμασία παρασκευασμάτων και μαγειρική αξιοποίηση στον προαύλιο χώρο του περιπτέρου 8 στην Έκθεση. Και όλα αυτά με την περιγραφή των γνωστών στο ευρύ κοινό παρουσιαστών Γιάννη Σερβετά και Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το Σωματείο, την κοπή κρέατος έκαναν τέσσερα μέλη του και τη μαγειρική αξιοποίηση έκανε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, η οποία ενθουσίασε το κοινό με τα μυστικά της κουζίνας που μοιράστηκε μαζί του.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν στον κόσμο μπλουζάκια που είχαν επάνω τους αποτυπωμένο το σλόγκαν της διοργάνωσης «Taste the meat from the experts» και μετά δόθηκαν πληροφορίες από τα μέλη του Σωματείου για θέματα που αφορούσαν την ποιοτική ταξινόμηση, τη διακίνηση των κρεάτων και φυσικά τις δράσεις του Σωματείου στα πλαίσια της εξωστρέφειάς του προς το πελατειακό κοινό.

«Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική χορηγία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης που για ακόμη μία φορά μας προσέφερε το χώρο εντός και εκτός του περιπτέρου και χρηματοδότησε ένα μέρος της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και συνεισέφεραν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους» καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου της Θεσσαλονίκης.

18 September 2019
Banner
Banner