Έναρξη νέου τμήματος Κρεοπωλών στην Αττική από τη Σχολή Κρέατος ΜΑΝΩΛΑ

29 July 2019

Έναρξη νέου τμήματος Κρεοπωλών στην Αττική από τη Σχολή Κρέατος ΜΑΝΩΛΑ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το καινούργιο τμήμα της στην Αττική (Νέα Σμύρνη) εξέδωσε η Σχολή Κρέατος (sxolikrearos.gr). Σύμφωνα με όσα ανακοινώνει:

«Η Σχολή Κρέατος ΜΑΝΩΛΑ πραγματοποιεί την έναρξη νέου τμήματος κρεοπωλών στις 9/9/19, στον κεντρικό της χώρο στην οδό Ελ. Βενιζέλου 128, Νέα Σμύρνη, ορίζοντας έκπτωση 200€ στα αρχικά συνολικά δίδακτρα (1.500€). Έτσι, για όσους κάνουν την εγγραφή τους έως 20/08/19 τα συνολικά δίδακτρα θα εκτιμώνται στα 1.300€, δεδομένης της προκαταβολής των 500€.

Η Άδεια Επαγγελματικής Ικανότητας Κρεοπώλη που παρέχεται είναι ισότιμη των κρατικών σχολών κρέατος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Αποτελεί πια απαραίτητο πιστοποιητικό για να εργαστεί κανείς στο τμήμα κρεάτων των supermarket, σε κρεοπωλεία, τεμαχιστήρια και βιοτεχνίες κρέατος, καθώς επίσης και για να ανοίξει τη δική του επιχείρηση πώλησης, επεξεργασίας και τυποποίησης κρεάτων.

Το τρίμηνο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει:

- Θεωρητική κατάρτιση 85 ωρών

- Πρακτική κατάρτιση 100 ωρών

- 3 μονοήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές

- Πρακτική εξάσκηση σε κρεοπωλεία ή βιοτεχνίες επεξεργασίας κρέατος για 20 μέρες

Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν, με φυσική παρουσία, τόσο τα θεωρητικά μαθήματα όσο και την πρακτική άσκηση.

Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Ως προσόν Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ορίζεται ο απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για τους υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει ως και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν∆ 580/1970 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

Υποψήφιοι της αλλοδαπής θα πρέπει να απευθύνονται στο Τμήμα Β ́ Ισοτιμιών, Αντιστοιχιών, Επανελέγχου Στοιχείων, Ξένων Τίτλων και Γνησιότητας του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να αποδεικνύεται η ισοτιμία του τίτλου που φέρουν.

Για πληροφορίες – εγγραφές, τηλ. 2108252106 (εσωτ. 203)».

29 July 2019
Banner