Είσοδος της Αγγελάκης Α.Ε. και στην αγορά του Χονγκ Κονγκ με «Ελαιοπουλάκι®»

15 September 2021

Είσοδος της Αγγελάκης Α.Ε. και στην αγορά του Χονγκ Κονγκ με «Ελαιοπουλάκι®»

Η είσοδός της στην αγορά του Χονγκ Κονγκ είναι η πιο πρόσφατη εξέλιξη που ανακοινώνει η Αγγελάκης Α.Ε., η οποία συνεχίζει με εντυπωσιακούς ρυθμούς την εξαγωγική της δραστηριότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ήδη 5 κωδικοί από την οικογένεια προϊόντων «Ελαιοπουλάκι®» θα είναι σύντομα τοποθετημένοι στην αγορά της ασιατικής μητρόπολης, και όπως σημειώνει η εταιρεία «Με αφετηρία τη συνεπή υλοποίηση του στρατηγικού επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας και την πρωτοποριακή ιδέα πίσω από τα προϊόντα «Ελαιοπουλάκι® –πρόκειται για τα μοναδικά κοτόπουλα που τρέφονται με 100% φυτικές τροφές που βασίζονται στο αγνό ελαιόλαδο και το καλαμπόκι– η Αγγελάκης Α.Ε. διευρύνει διαρκώς την παρουσία της σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο».

Δείτε επίσης: Φιλοσοφία εξωστρέφειας από το ελληνικό κρέας πουλερικών

Οι προϊοντικοί κωδικοί «Ελαιοπουλάκι®» της Αγγελάκης Α.Ε. που εξάγονται στο Χονγκ Κονγκ, διανέμονται από τοπικό συνεργάτη σε δίκτυα λιανικής αλλά και στην αγορά του food service, ενώ διατίθενται παράλληλα και σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία υπογραμμίζει ότι «πρόκειται για την πρώτη επώνυμη (branded) τοποθέτηση Ελληνικού κοτόπουλου στη συγκεκριμένη αγορά – μια κίνηση που αποδεικνύει έμπρακτα την ευελιξία αλλά και την εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει την Αγγελάκης Α.Ε εντός και εκτός Ευρώπης, στο πλαίσιο ενός μακροπρόθεσμου εξαγωγικού πλάνου που υλοποιείται επιτυχώς σε περισσότερες από 10 χώρες. Ήδη, εντός του 2021 είχε προηγηθεί η τοποθέτηση και διακίνηση της προϊοντικής σειράς «Ελαιοπουλάκι®» και στη γερμανική αγορά».

Δείτε επίσης: Ποια είναι η Αγγελάκης Α.Ε.

15 September 2021
Banner