Εκπαιδευτικά σεμινάρια κοπής και αξιοποίησης βόειου κρέατος από την Bovillage

02 September 2016

Εκπαιδευτικά σεμινάρια κοπής και αξιοποίησης βόειου κρέατος από την Bovillage

Στο πλαίσιο των δράσεων προβολής και ενημέρωσης των επαγγελματιών του κλάδου, η μάρκα Γαλλικού Βόειου Κρέατος Ανώτερης Ποιότητας Bovillage πραγματοποίησε μια σειρά σεμιναρίων για τους σπουδαστές της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθήνας.

Τα σεμινάρια συνδυάζουν πρακτική και θεωρία, παρουσιάζοντας εκτενώς τις αξίες που διέπουν την Bovillage (παραδοσιακή εκτατική εκτροφή και φυτική διατροφή των ζώων, ιχνηλασιμότητα, αυστηροί και συστηματικοί έλεγχοι, φυσική διαδικασία ωρίμανσης κρέατος, ανώτερη γεύση και τρυφερότητα του κρέατος χάρη στην ανατομική γαλλική κοπή) και πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων από τον Οκτώβριο.

02 September 2016
Banner
Banner