Εκπαιδευτικά σεμινάρια Bovillage: με το βλέμμα στη νέα γενιά!

19 December 2016

Εκπαιδευτικά σεμινάρια Bovillage: με το βλέμμα στη νέα γενιά!

Για άλλη μια χρονιά η μάρκα Bovillage έδωσε ηχηρό παρών δίπλα στους αυριανούς επαγγελματίες, με μία σειρά από σεμινάρια που πραγματοποίησε για τους σπουδαστές της σχολής κρεοπωλών.

bovillage-seminars1Τα σεμινάρια συνδύαζαν ένα σκέλος θεωρητικό και ένα πρακτικό: στο πλαίσιο του πρώτου παρουσιάστηκαν εκτενώς οι αξίες της μάρκας Bovillage: η παραδοσιακή κτηνοτροφία και εκτροφή των ζώων, η φυτική διατροφή, η ιχνηλασιμότητα, οι αυστηροί έλεγχοι, η τεχνογνωσία των γαλλικών επιχειρήσεων, η γαλλική κοπή και η αξιοποίηση των κομματιών μέσω της ορθής διαχείρισής τους. Στο πρακτικό κομμάτι παρουσιάστηκε η γαλλική κοπή και παρασκευάσματα κρέατος.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στη Σχολή Κρεοπωλών Αθήνας ως προς το θεωρητικό κομμάτι, ενώ το πρακτικό –τεμαχισμός και δημιουργία παρασκευασμάτων– πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις των εταιριών Μποζιονέλος και Provil.

Μία πρωτοβουλία που αποδεικνύει έμπρακτα τη βούληση του γαλλικού κλάδου και της μάρκας Bovillage να στηρίξει τον κλάδο και τους μελλοντικούς επαγγελματίες, δίνοντάς τους τα κατάλληλα εφόδια.

19 December 2016
Banner
Banner