ΕΦΕΤ: Διαρκής ενημέρωση προς τις επιχειρήσεις, και μέσω της Zootechnia

09 February 2017

ΕΦΕΤ: Διαρκής ενημέρωση προς τις επιχειρήσεις, και μέσω της Zootechnia

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των εποπτευόμενων φορέων του στη 10η διεθνή έκθεση για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία Zootechnia 2017, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πληροφορικής της Κεντρικής Υπηρεσίας (Κ.Υ.), έλαβε μέρος στοχεύοντας στην ενημέρωση των καταναλωτών και των επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα της αρμοδιότητάς του.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ήταν παρών εντός του περιπτέρου του YΠAAT, όπου σε συνεργασία με τους άλλους εποπτευόμενους φορείς, έλαβε μέρος στις ενημερωτικές δράσεις του Υπουργείου.

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων του ΕΦΕΤ, τα στελέχη του επικοινώνησαν άμεσα με τους επισκέπτες της έκθεσης, προσέφεραν έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων τροφίμων και τις προτεραιότητες του Φορέα ως προς την ενημέρωση των καταναλωτών.

Το περίπτερο επισκέφτηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Νίκος Αντώνογλου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες και πλήθος πολιτών.

Εκ μέρους των υπαλλήλων του ΕΦΕΤ, έγινε ιδιαίτερη αναφορά προς τις επιχειρήσεις τροφίμων και τους καταναλωτές σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας, όπου προσφέρεται διαρκής ενημέρωση μέσω των ανακοινώσεων, της ηλεκτρονικής κοινοποίησης προς τους εγγεγραμμένους στο Newsletter, της ισχύουσας βασικής νομοθεσίας για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων και μέσω της περιήγησης στο δωρεάν διαθέσιμο προς όλους σχετικό πλούσιο υλικό αναφοράς στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, καθώς επίσης και για τη δυνατότητα της επικοινωνίας τους με τον ΕΦΕΤ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@efet.gr.

* Στην κεντρική φωτο ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Τσιρώνης πλαισιώνεται από στελέχη των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου

09 February 2017
Banner