Δηλώστε συμμετοχή στο Συνέδριο Κρέατος

05 February 2015

Δηλώστε συμμετοχή στο Συνέδριο Κρέατος

Στην τελική ευθεία το Συνέδριο για το Κρέας και τα Προϊόντα του κι όλα δείχνουν ότι θα συγκεντρώσει τις σημαντικότερες παρουσίες από τον επιστημονικό χώρο. Μέχρι τώρα οι δηλωμένες παρουσιάσεις και εισηγήσεις ξεπερνούν τις 100. Ανάμεσα στους εισηγητές μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του ακαδημαϊκού και επιστημονικού χώρου.
Από μια απλή ανάγνωση των τίτλων έχουμε την πεποίθηση ότι στο Συνέδριο θα παρουσιασθούν και θα αναλυθούν μερικά από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τον τομέα του κρέατος, προάγοντας με αυτό τον τρόπο την επιστημονική συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων.
Θέματα που απασχολούν την πρωτογενή παραγωγή και τις προοπτικές της, μελέτες και προτάσεις που αφορούν την ανάπτυξη της ελληνικής παραγωγής κρέατος θα συναντηθούν με αποτελέσματα εργαστηριακών αναλύσεων. Η παρουσίαση εμπειρίας από την στρατιωτική κτηνιατρική θα συνδεθεί με την τρέχουσα συζήτηση σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο γύρω από την ασφάλεια και την υγιεινή. Πειραματικές εφαρμογές από την επεξεργασία προϊόντων κρέατος θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον πλάι στην συμπυκνωμένη εμπειρία από τις ελεγκτικές υπηρεσίες.
Το πλεονέκτημα αυτού του Συνεδρίου είναι ότι δεν πρόκειται για μια στενά ακαδημαϊκή δραστηριότητα, όπου άνθρωποι του ιδίου γνωστικού αντικειμένου συζητούν θέματα, τα οποία δύσκολα μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος τρίτος. Στο Συνέδριο αυτό θα θιγούν μερικά από τα πλέον επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν όλους τους εμπλεκόμενους με την αλυσίδα του κρέατος. Και οι επιστήμονες που θα τα παρουσιάσουν καλύπτουν διάφορα γνωστικά αντικείμενα, δίνοντας στο γεγονός αυτό έναν διεπιστημονικό χαρακτήρα.
Σημαντικές θα είναι ακόμη και κάποιες διεθνείς παρουσίες στο Συνέδριο, οι οποίες θα προσδώσουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εργασίες του και αναμένεται να συζητηθούν.
Για άλλη μια φορά σας καλούμε να κάνετε προεγγραφή* στις εργασίες του Συνεδρίου, πατώντας εδώ

*Υπενθυμίζουμε ότι το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται σε 30 € (φοιτητές: 15€)

c7e4f-SYNEDRIO_25low

05 February 2015
Banner
Banner