Δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου Κρέατος με αμείωτο ενδιαφέρον

04 February 2017

Δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου Κρέατος με αμείωτο ενδιαφέρον

Συνεχίζεται με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις το Πανελλήνιο Συνέδριο 2017 "Το κρέας και τα προϊόντα του". Είναι η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου, που διοργανώνεται από το περιοδικό Meat News στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης" - αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑΣ) στο πλαίσιο της Έκθεσης Zootechnia 2017.

synedrio4Η ημέρα ξεκίνησε με παρουσιάσεις των ομιλητών οι οποίες εντάσσονταν στην ενότητα "Νέες Τεχνολογίες", με συντονιστές της συνεδρίασης τους Ι. Αμβροσιάδη και Κ. Κουτσουμανή.

Η δεύτερη ενότητα "Ελληνική Κτηνιατρική Ακαδημία - Ενιαία Ιατρική και Υγεία", με συντονιστές τους Απ. Ράντσιο και Ν. Κωστομητσόπουλο, συνεχίζεται στις 11:30 μέχρι και το μεσημεριανό διάλειμμα.

Συστήματα διαχείρισης (συντονιστές: Γ. Μεθενίτου, Ι. Σκούφος) και θέματα ασφάλειας του κρέατος (συντονιστές: Χ. Παπαδοπούλου, Α. Γκόβαρης) είναι οι επόμενες θεματικές της δεύτερης ημέρας του Συνεδρίου, και ακολουθεί στις 17:45 Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα "Ελληνικό Κρέας, ο μεγάλος ασθενής" (συντονιστής: Θ. Καλλίτσης) και παρουσιάσεις που αφορούν τα προβλήματα και τις προοπτικές στην παραγωγή, μεταποίηση και κατανάλωση κρέατος στην Ελλάδα.

"Υγιεινή, Δημόσια Υγεία" (συντονιστές: Ν. Σούλτος, Κ. Ναθαναηλίδης) είναι η ενότητα που ακολουθεί, πριν από την τελευταία ενότητα της δεύτερης ημέρας του Συνεδρίου, η οποία αφορά τη "Βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής κτηνοτροφίας - Βαδίζοντας προς την εγχώρια αυτάρκεια στην παραγωγή κρέατος - Το παράδειγμα της Ρωσίας" (συντονίστρια: Κ. Ναλμπάντη).

04 February 2017
Banner
Banner