Bovillage: Πετυχημένα σεμινάρια στη Σχολή Κρέατος Αθήνας, έπονται ποικίλες δράσεις μέχρι τέλος του έτους

26 October 2020

Bovillage: Πετυχημένα σεμινάρια στη Σχολή Κρέατος Αθήνας, έπονται ποικίλες δράσεις μέχρι τέλος του έτους

Η μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage ξεκίνησε δυναμικά τη σχολική χρονιά παραδίδοντας ολοήμερα σεμινάρια στους σπουδαστές της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος της Αθήνας, την Τρίτη 20 και Τετάρτη 21/10.

Αναλυτικότερα, τα πρωινά και απογευματινά τμήματα της Σχολής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους πρεσβευτές της Bovillage Αντώνη Καραμαλέγκο, Άγγελο Ζώγκο, Θεόδωρο Ρούσσο και Βασίλη Ντεληφιλιππίδη, οι οποίοι με αστείρευτο πάθος και μεράκι και με το μοναδικό προσωπικό του στίγμα ο καθένας παρουσίασαν κοπή και αξιοποίηση σε νεαρό βόειο Charolais με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά της Bovillage.

«Οι Bovillage Ambassadors εστίασαν στους τρόπους αξιοποίησης του κρέατος χάρη στη γαλλική κοπή και την προστιθέμενη αξία που χαρίζει μέσα από τον εξευγενισμό των κομματιών αλλά και σε ενδιαφέροντα παρασκευάσματα που προκύπτουν από τις διαφορετικές κοπές» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Bovillage.

Στα σεμινάρια παρουσιάστηκε επίσης η γαλλική εκτροφή καθώς και το σύνολο των αξιών του γαλλικού κλάδου που πρεσβεύει η Γαλλική Διεπαγγελματική Interbev και οδήγησαν στη δημιουργία της Bovillage το 2009.

«Τα σεμινάρια κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των σπουδαστών της Σχολής και ευνόησαν την ανταλλαγή απόψεων σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα, αποδεικνύοντας τις δυνατές σχέσεις μεταξύ του γαλλικού και ελληνικού κλάδου του κρέατος.

Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς αναμένεται πλούσιο σε δράσεις για την Bovillage: Μείνετε συντονισμένοι στο www.bovillage.eu και στο Facebook Bovillage_Greece για όλες τις επόμενες δράσεις Bovillage!» καταλήγει η ανακοίνωση.

26 October 2020
Banner
Banner