Αρχή σεζόν με το καθιερωμένο ραντεβού της αγοράς κρέατος στην εκδήλωση της Bovillage

02 October 2018

Αρχή σεζόν με το καθιερωμένο ραντεβού της αγοράς κρέατος στην εκδήλωση της Bovillage

Το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της με τους Έλληνες επαγγελματίες πραγματοποίησε για άλλη μια χρονιά η μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage, σε μια συνάντηση που παραδοσιακά σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν και πραγματοποιείται πλέον εδώ και 10 συναπτά έτη.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου το ραντεβού κλείστηκε στον χώρο του Septem Prive, ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση, όπου παρά την επέλαση του…Ζορμπά και την έντονη βροχή, οι επαγγελματίες του κλάδου της ελληνικής αγοράς έδωσαν το «παρών». Εισαγωγείς, αντιπρόσωποι, χονδρέμποροι, κρεοπώλες και εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου βρέθηκαν εκεί, προσκεκλημένοι της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Interbev και των γαλλικών εταιριών μελών του Ομίλου Εξαγωγών Γαλλικού Βόειου Κρέατος.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την εταιρία Sopexa, φορέα υλοποίησης του προγράμματος προώθησης της Bovillage, και συγκέντρωσε περισσότερους από 80 επαγγελματίες που προσήλθαν, πιστοί στο ραντεβού και στις εμπορικές ιστορικές σχέσεις που χαρακτηρίζουν ιστορικά τους κλάδους των 2 χωρών.

Τους Έλληνες εταίρους καλωσόρισαν η Claudine Allain, υπεύθυνη διεθνούς επικοινωνίας της Interbev και ο Francois Lebel εκ μέρους του Ομίλου Εξαγωγών Γαλλικού Βόειου Κρέατος: αμφότεροι εστίασαν στη σημασία της ελληνικής αγοράς ως κύριο εταίρο στην εξαγωγική δραστηριότητα της Γαλλίας στο κρέας, ενώ εξέφρασαν έμπρακτα τη δέσμευση και βούλησή τους να συνεχίσουν να στηρίζουν την ελληνική αγορά μέσα από δράσεις και προγράμματα επικοινωνίας και προώθησης.

Η βραδιά έκλεισε επιβεβαιώνοντας για άλλη μια χρονιά με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατές, πολυετείς σχέσεις των 2 χωρών. Ελλάς-Γαλλία συμμαχία, και στο κρέας!

02 October 2018
Banner
Banner