Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι χορηγοί του Συνεδρίου Κρέατος 2017

15 November 2016

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι χορηγοί του Συνεδρίου Κρέατος 2017

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι χορηγοί του Πανελληνίου Συνεδρίου Το Κρέας και τα Προϊόντα του "Από τον Στάβλο στο Πιάτο", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη.
Χρυσός χορηγός του Συνεδρίου είναι ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) Α.Ε. , αργυροί χορηγοί οι εταιρείες TUV HELLAS και GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και χορηγός η VION. To Συνέδριο διοργανώνεται από το περιοδικό Meat News και την HELEXPO, η οποία το φιλοξενεί στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia, ενώ συνδιοργανωτής είναι ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός (ΕΛΓΟ) - Δήμητρα.
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η τελευταία ημερομηνία για την υποβολή περιλήψεων εργασιών για το Συνέδριο είναι η 1η Δεκεμβρίου (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν περίληψη περίπου 300 λέξεων στα Ελληνικά και τα Αγγλικά με τα πλήρη στοιχεία του εισηγητή στην ηλεκτρονική διεύθυνση synedriokreatos@meatnews.gr - πληροφορίες: 210 8210028 - δείτε αναλυτικές Οδηγίες για τη Συγγραφή Εργασιών εδώ).
Να σημειώσουμε τέλος ότι το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος και της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Αθήνας, ενώ έχει την υποστήριξη της A-cert.

kataxorhsh-2-205%cf%8728cm_14-11-2016-tel-page-001

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

15 November 2016
Banner
Banner