Ξεκινούν οι αιτήσεις κορωνοενίσχυσης για βουβαλοτρόφους

02 June 2021

Ξεκινούν οι αιτήσεις κορωνοενίσχυσης για βουβαλοτρόφους

Από σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 έως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59 τίθεται σε λειτουργία το σύστημα υποβολής αίτησης άμεσης επιχορήγησης για την χορήγηση κρατικών ενισχύσεων στους τομείς υπαίθριου καρπουζιού, mini και obla, της καλοκαιρινής και φθινοπωρινής πατάτας, των θερμοκηπιακών καλλιεργειών σε ντομάτες και αγγούρια σε όλη την επικράτεια εξαιρουμένης της Κρήτης, της βουβαλοτροφίας.

Δικαιούχοι κρατικής ενίσχυσης στο πλαίσιο της παρούσας είναι παραγωγοί, οι οποίοι πληρούν τους παρακάτω όρους επιλεξιμότητας:

1. Έχουν υποβάλει ενιαία αίτηση ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) για το έτος αιτήσεων 2020, όπως αυτή ελήφθη υπόψη για την πληρωμή της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης 2020.

2. Ειδικά για τους εκτροφείς βουβάλων δικαιούχοι είναι οι εκτροφείς ελληνικού βούβαλου που είναι εγγεγραμμένοι στο γενεαλογικό βιβλίο της ως άνω φυλής που τηρείται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

3. Δεν εξακολουθούν να έχουν στη διάθεσή τους ενίσχυση που έχει κριθεί παράνομη και ασυμβίβαστη με βάση προηγούμενη απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή του Δ.Ε.Ε.

[Πηγή: in.gr]

02 June 2021
Banner
Banner