ΜΑΡΤΙΟΣ 2017
Περιεχόμενα:
- Μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον για το κρέας. Ρεπορτάζ από το Συνέδριο Κρέατος 2017
- Συνέντευξη με τον καθηγητή Κωνσταντίνο Κουτσουμανή: Ποια είναι η νέα φιλοσοφία στους κανόνες μεταφοράς και αποθήκευσης του κρέατος
- Ρεπορτάζ από την εκδήλωση της ΕΔΟΚ στη Zootechnia
- Ανοίγει η συζήτηση για αποκατάσταση των εμπορικών σχέσεων της Μόσχας με τη Δύση;
- Συνέντευξη με τον διευθυντή σπουδών τη σχολής Meat Pro Στέλιο Μαστοράκο: Εξειδικευμένη εκπαίδευση και επαγγελματικά δικαιώματα
- Συνέντευξη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κρεοπωλών Ν. Ηλείας, Ιωάννη Μαλλιόπουλο
- Ο Νίκος Λουπάκης παρουσιάζει νέα μοντέλα επαγγελματικού αυτοκινήτου
Επίσης:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Η βιτρίνα του μήνα. O διαγωνισμός συνεχίζεται