Σεμινάριο κρεατοσκευάσματος από τον Λάζαρο Ράπτη

09 March 2017

Σεμινάριο κρεατοσκευάσματος από τον Λάζαρο Ράπτη

Ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο παρασκευής σύγχρονου δημιουργικού κρεατοσκευάσματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου, στην έκθεση Food Expo.

RAPTHS 3"Εκπαιδευτής" ο συνεργάτης του Meat News, R&D Chef - Σύμβουλος Γαστρονομίας, Λάζαρος Ράπτης, γνωστός στον κλάδο των κρεοπωλών από τη χρόνια ενασχόλησή του με τα κρεατοσκευάσματα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον ειδικό χώρο εκδηλώσεων Meat Forum στην αίθουσα 2 και θα ξεκινήσει στις 14.00. Τον Λάζαρο Ράπτη θα πλαισιώνουν και κρεοπώλες - μέλη της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας - Αττικής "Ταξιάρχες".

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, στο περίπτερο της Ένωσης Κρεοπωλών (Α42/Β30) στην ίδια αίθουσα, στις 15.30 θα γίνει συζήτηση για το βιβλίο Gourmeat που έχουν συγγράψει οι Λάζαρος Ράπτης και Τάσος Ανδρεάδης. Προσκαλούνται όλοι οι κρεοπώλες να δώσουν το "παρών".

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το περιοδικό Meat News.

09 March 2017
Banner
Banner