Meat News Τ. 6 Αναζήτηση στο Αρχείο

02 June 2013

Meat News Τ. 6

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

Περιεχόμενα:

  • Νέα τάξη πραγμάτων στα παρασκευάσματα; Η εφαρμογή από 1ης Ιουνίου του Καν. 1129/2011 δημιουργεί αναστάτωση σχετικά με τα επιτρεπόμενα πρόσθετα των κρεατοσκευασμάτων. Αναλυτική παρουσίαση των Κανονισμών.
  • Συνέντευξη με τον Ιωάννη Τσιάλτα, πρόεδρο του ΕΦΕΤ: «Σύζευξη των ελέγχων με την παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροδιατροφικού τομέα». Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ θέτει ως προτεραιότητα την ενεργοποίηση της ευθύνης των επιχειρήσεων.
  • Αφιέρωμα στην IFFA: Και φέτος έγινε το παγκόσμιο κέντρο του κρέατος.
  • Συνέντευξη με τον Κώστα Λειβαδιώτη, πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Κρεοπωλών: «Τα κρεοπωλεία της Κύπρου κρατούν τη μερίδα του λέοντος».
  • Το «Ευαγγέλιο» του Κύπριου κρεοπώλη. Ένας Οδηγός αρχών HACCP φτιαγμένος από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο
  • Αλλάζει η εκπαίδευση των κρεοπωλών; 
  • Έρευνα. Οι Χανιώτες εμπιστεύονται τα κρεοπωλεία – προτιμούν «ντόπια» κρέατα.
  • Ιστορία: Η Εν Αθήναις Εταιρεία των Κρεοπωλών, από το 1889!
  • Τέσσερις σελίδες με διεθνή νέα για την αγορά του κρέατος.
  • Δυο σελίδες με νέα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών.
  • Κι ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος επιχειρήσεων.

Διαβάστε ακόμα για τον διαγωνισμό που ξεκινά το Meat News, αναζητώντας τη βιτρίνα του μήνα.

02 June 2013