ΙΟΥΝΙΟΣ 2013
Περιεχόμενα:
- Νέα τάξη πραγμάτων στα παρασκευάσματα; Η εφαρμογή από 1ης Ιουνίου του Καν. 1129/2011 δημιουργεί αναστάτωση σχετικά με τα επιτρεπόμενα πρόσθετα των κρεατοσκευασμάτων. Αναλυτική παρουσίαση των Κανονισμών.
- Συνέντευξη με τον Ιωάννη Τσιάλτα, πρόεδρο του ΕΦΕΤ: «Σύζευξη των ελέγχων με την παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροδιατροφικού τομέα». Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ θέτει ως προτεραιότητα την ενεργοποίηση της ευθύνης των επιχειρήσεων.
- Αφιέρωμα στην IFFA: Και φέτος έγινε το παγκόσμιο κέντρο του κρέατος.
- Συνέντευξη με τον Κώστα Λειβαδιώτη, πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Κρεοπωλών: «Τα κρεοπωλεία της Κύπρου κρατούν τη μερίδα του λέοντος».
- Το «Ευαγγέλιο» του Κύπριου κρεοπώλη. Ένας Οδηγός αρχών HACCP φτιαγμένος από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο
- Αλλάζει η εκπαίδευση των κρεοπωλών;
- Έρευνα. Οι Χανιώτες εμπιστεύονται τα κρεοπωλεία – προτιμούν «ντόπια» κρέατα.
- Ιστορία: Η Εν Αθήναις Εταιρεία των Κρεοπωλών, από το 1889!
- Τέσσερις σελίδες με διεθνή νέα για την αγορά του κρέατος.
- Δυο σελίδες με νέα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών.
- Κι ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος επιχειρήσεων.
Διαβάστε ακόμα για τον διαγωνισμό που ξεκινά το Meat News, αναζητώντας τη βιτρίνα του μήνα.