120 ομιλητές στο Συνέδριο Κρέατος

17 February 2015

120 ομιλητές στο Συνέδριο Κρέατος

Με περισσότερους από 120 ομιλητές, το Πανελλήνιο Συνέδριο Το Κρέας και τα Προϊόντα του "Από τον στάβλο στο πιάτο" συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του κρέατος. Οι ενότητες καλύπτουν ένα πολύ ευρύ φάσμα θεμάτων, ενώ στα στρογγυλλά τραπέζια θα συζητηθούν αρκετά επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τον τομέα του κρέατος. Επίσης θα υπάρχει και διεθνής συμμετοχή.
Το Συνέδριο θα καλύψει τρεις πλήρεις ημέρες, αρχίζοντας από την Παρασκευή 27/2 μέχρι την Κυριακή 1/3 και πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", στο πλαίσιο της έκθεσης Detrop.
Οι προεγγραφές συνέδρων έχουν ήδη ξεκινήσει και θα τηρηθεί απόλυτη προτεραιότητα. Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής συνέδρου εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι στο δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνεται εκτός της παρακολούθησης του προγράμματος, ένας τόμος με τα πλήρη πρακτικά του Συνεδρίου, αλλά και η επίσκεψη στην έκθεση Detrop.
Το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ σε μορφή pdf.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνουν οι: A CERT, Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιώσιμης Ανάπτυξης, Meat News και Helexpo. Τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μακεδονίας και Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας και του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και έχει την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Επίσημος χορηγός είναι οι Interbev - Bovillage, μέγας χορηγός το Κτήμα Όμικρον, χρυσός χορηγός η KAFSIS, αργυρός χορηγός η VION και χορηγοί οι TUV HELLAS, Q-check, Μ.Κ. Εμπορία Κρεάτων ΕΠΕ και Qlab.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του συνεδρίου.

17 February 2015
Banner