Ευχές του Β. Ντεληφιλιππίδη στους κρεοπώλες της Αθήνας

21 December 2015

Ευχές του Β. Ντεληφιλιππίδη στους κρεοπώλες της Αθήνας

Μήνυμα στους συναδέλφους του απευθύνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών-Αττικής, Βασίλης Ντεληφιλιππίδης:

Ημέρες γιορτών, ημέρες χαράς και ελληνικών παραδόσεων, εμείς οι κρεοπώλες της Αθήνας- Αττικής πιστοί στην παράδοση και στη συνεχή προσφορά και εξυπηρέτηση των καταναλωτών, για άλλη μια φορά δίνουμε ξετάσεις απέναντι στον Έλληνα καταναλωτή, με προσωπική επαφή, ποιότητα εξασφαλισμένη, όπως όλο το χρόνο και πάνω απ΄όλα ειλικρίνεια.

Σε δύσκολους καιρούς για την ελληνική κοινωνία και κατά προέκταση για τους επαγγελματίες του κλάδου και τους Έλληνες κτηνοτρόφους, εμείς με υπευθυνότητα και σοβαρότητα προωθούμε και στηρίζουμε την εγχώρια παραγωγή χωρίς ψιλά γράμματα, με προϊόντα αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, όπως τα τελευταία χρόνια κάνουν τις περιόδους των γιορτών πολυκαταστήματα και άλλα σημεία πώλησης, που προσπαθούν με τιμές-"κράχτες" να δελεάσουν τον καταναλωτή. Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για όλους εμάς ο πελάτης ξέρει να ξεχωρίζει και να εμπιστεύεται τον πραγματικό επαγγελματία του κρέατος, που είμαστε εμείς οι κρεοπώλες.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλές Δουλειές, Καλά Χριστούγεννα και το Νέο Έτος να μας δώσει αυτά που μας πήραν τα προηγούμενα.

21 December 2015
Banner