Meat News #119 Αναζήτηση στο Αρχείο

11 October 2023

Meat News #119

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος με συνεντεύξεις:

  • Στέλιος Σκαρίμπας, πρόεδρος ΣΕΒΕΚ, διευθύνων σύμβουλος ΕΛΒΙΔΑ-Τρόφιμα Α.Ε.: Η ποιοτική στρατηγική το κλειδί για κάθε επίτευγμα
  • Αργύρης Μπαϊρακτάρης, πρόεδρος Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου: Η κτηνοτροφία θα ανακάμψει μόνο με σοβαρή παραγωγική ανασυγκρότηση
  • Βασίλης Γούναρης, πρόεδρος Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας: Αυξανόμενη η ελληνο-γερμανική συνεργασία και στον τομέα των τροφίμων
  • Παρέμβαση ΕΔΟΤΟΚΚ για την ποιότητα των κρεάτων
  • Αλληλεγγύη στην πράξη από τα Σωματεία κρεοπωλών
  • Μια… φάρμα «καλλιέργειας» ζωικού λίπους στο Λονδίνο
  • Οι 11 πιο ακριβές φυλές κοτόπουλου στον κόσμο
  • Αλλάζουν τα κριτήρια στην επιλογή των προϊόντων διατροφής
  • Στροφή της Γαλλίας προς την εντατική κτηνοτροφία

Και όπως κάθε μήνα:

  • Προτάσεις για τον κρεοπώλη, από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
  • Επαγγελματικό αυτοκίνητο, από τον Νίκο Λουπάκη
  • Η βιτρίνα του μήνα. Διαγωνισμός βιτρίνας κρεοπωλείου
  • Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος επιχειρήσεων
11 October 2023
Banner