Meat News #116 Αναζήτηση στο Αρχείο

07 June 2023

Meat News #116

ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Ιωάννης Φασουλάς, πρόεδρος ΕΔΟΤΟΚΚ: Να καταστήσουμε τον τομέα του κρέατος από θεατή, πρωταγωνιστή των εξελίξεων
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Βαγγέλης Ρίζος, Πρόεδρος Συντεχνίας Κρεοπωλών Λάρισας: Είθε αυτό το Συνέδριο να είναι η απαρχή να βγούμε πιο δυνατοί
  • Τι προβλέπει το σχέδιο αλλαγών του Κανονισμού 853/2004
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ. Τεχνολογικές λύσεις για τις επιχειρήσεις κρέατος
  • InnoMeatEdu – Ευρωπαϊκό έργο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • Μειώνουν οι Γάλλοι την κατανάλωση κρέατος;
  • Ιταλική συμμαχία ενάντια στα συνθετικά τρόφιμα
  • Από τον μπουφέ στο χοιροστάσιο και πάλι στον μπουφέ
  • Η χοιροτροφία οικονομικός πυλώνας της Ισπανίας
  • Νέος συνεταιρισμός αγελαίων βοοειδών Βοῦς ΕΛΛΑΣ
  • Καμπάνια της EFSA για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων
  • Ενημερωτική καμπάνια #EUChooseSafeFood
07 June 2023
Banner