ΜΑΪΟΣ 2015
- Αφιέρωμα. Παρασκευαστήρια και «ζεστή γωνιά»: Δυνατότητες, αλλά και περιορισμοί
- Κώστας Σαγιάς: Ο κλάδος έχει δυνατότητες για επενδύσεις και εκσυγχρονισμό
- Αλεξάνδρα & Κατερίνα Αναγνώστου: Μελετάμε το DNA της επιχείρησης και των προϊόντων της
- Κίνδυνοι για τον αγροδιατροφικό τομέα από την ΤΤΙΡ
- Επιτρέπεται η είσοδος των ζώων συντροφιάς σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος; Γράφουν οι Δ. Κεραμυδάς και Ολ. Χατζημπύρου
- Η έννοια του Μηχανικώς Διαχωρισμένου Κρέατος. Γράφει ο Σ. Ραμαντάνης
- Με τιμές… αυτοκράτορα το Kobe beef στην Ελλάδα
Ακόμα:
- Συνεντεύξεις με τον πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλών Ιωαννίνων, Γρηγόρη Κονταξή και τον πρόεδρο της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας, Βασίλη Ντεληφιλιππίδη
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρος Ράπτης