- Ο κλάδος του κρέατος αντιμέτωπος με μεγάλες αυξήσεις στο κόστος παραγωγής. Το Meat News επιχειρεί μια αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης όπως καταγράφεται στα στατιστικά στοιχεία
- Πώς διαμορφώνεται η ελληνική αγορά; Μιλούν: Γ. Αργυρίου, Στ. Ίσερης, Θ. Αγγελάκης, Ν. Κορδαλής, Β. Ντεληφιλιππίδης
- Συνέντευξη με τον Παναγιώτη Τάσση, επίκουρο καθηγητή Κτηνιατρικής ΑΠΘ: Το AGRO 8 μπορεί να τοποθετήσει την ελληνική χοιροτροφία ξανά σε ρυθμούς ανάπτυξης
- Συνέντευξη με την Karen Inge Wahlgrén, από το Danish Meat Trade College-ZBC: Υπάρχει χώρος για εκπαίδευση και επιμόρφωση των επαγγελματιών κρέατος
- Nέος Κανονισμός – Απαιτήσεις και όροι για σφαγή στην εκμετάλλευση προέλευσης
- Πρωτοβουλία φορέων κατά του NutriScore
- Σε κρέας το 21,4% της δαπάνης για αγορές τροφίμων
Και κάθε μήνα:
- Η βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος