Πασχαλινό μήνυμα από τον πρόεδρο της ΠΟΚΚ

14 April 2020

Πασχαλινό μήνυμα από τον πρόεδρο της ΠΟΚΚ

Το πασχαλινό μήνυμά του στο κλίμα των ημερών απευθύνει στους κρεοπώλες όλης της χώρας ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, Σταύρος Πέρρος.

Το μήνυμα του προέδρου της ΠΟΚΚ έχει ως εξής:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ζούμε σε μια εποχή με πάρα πολλά προβλήματα και βιώνουμε ανείπωτες καταστάσεις. Καταστήματα που αγωνίζονται να κρατηθούν στο όριο της βιωσιμότητας, εργαζόμενοι που έχασαν τις δουλειές τους, επαγγελματίες σε απόγνωση, νέοι που βλέπουν τις προσδοκίες τους να ματαιώνονται…

Παρ’ όλα αυτά ο παραδοσιακός κρεοπώλης αντιστέκεται και με ευσυνειδησία αγόγγυστα προσφέρει τα βέλτιστα, ενάντια των καιρών και σε αυτούς που δεν θέλουν τα κρεοπωλεία, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του φίλου καταναλωτή ακολουθώντας τους επιβεβλημένους κανόνες υγιεινής, προμηθεύοντας ακόμα και αυτούς που αδυνατούν να προσέλθουν, με κατ’ οίκον παράδοση. Συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς στηρίζοντας την ελληνική οικονομία ως κρίκος της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Με δεδομένο το κλίμα των ημερών θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, ως Πρόεδρος των παραδοσιακών κρεοπωλών όλης της χώρας, για τον ζήλο και το πείσμα του «ευ αγωνίζεσθαι» που επιδεικνύετε και εύχομαι ο Θείος Λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Σταύρος Πέρρος, Πρόεδρος ΠΟΚΚ

14 April 2020
Banner