Διατροφικές τάσεις και αειφορία στο επίκεντρο ημερίδας της ΠΕΤΕΤ στη FOODEXPO 2020

07 February 2020

Διατροφικές τάσεις και αειφορία στο επίκεντρο ημερίδας της ΠΕΤΕΤ στη FOODEXPO 2020

Επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Παγκόσμιες διατροφικές τάσεις και βιώσιμη ανάπτυξη» διοργανώνειη Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων και ποτών FOODEXPO 2020 την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΠΕΤΕΤ, την ημερίδα θα χαιρετίσει ο πρόεδρος της Ένωσης, Ιωάννης Σμαρνάκης και θα ακολουθήσει το κυρίως μέρος, που έχει ως εξής:

Πρώτος κύκλος: Διατροφικές τάσεις – Καθαρή ετικέτα

Συντονιστής: Μιχάλης Ορεστίδης, Αντιπρόεδρος ΠΕΤΕΤ

* Νίκος Βαλέτ –Χημικός Μηχανικός, Δ/ντης  R&D Chipita

* Μάκης Ρόκας – Χημικός – POLYPAN, Προσαρμοσμένες λύσεις & νέες τεχνολογίες.

* Αστερία Σταματάκη – Διατροφολόγος MSc - Επιστ. συνεργάτης Ε χειρουργικής κλινικής ΕΚΠΑ

* Σύλβια Μαραντίδου – Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων Lead Auditor TUV Austria Hellas

Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες

Δεύτερος κύκλος: Επιλογές και δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης

Συντονιστής: Νίκος Γκιώνης, υπ. επιστημονικής ΠΕΤΕΤ

* Φανή Τσιρώνη, Επίκουρος καθηγήτρια τμ.Επιστήμης τροφίμων Γ.Π.Α.

*Φρόσω Τζιώτη - Υπεύθυνη ασφάλειας υγείας &περιβάλοντος, Nestle Hellas

* Μιχάλης Χατζηευσταθίου, Ιχθυολόγος – Περιβαλλοντολόγος, Συντονιστής R&D Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνολόγων Ιχθυολόγων

* Μανώλης Ρεπάνης – Γεωπόνος - Επιστ.Τροφίμων - Δ/ντης Δ.Π. Μέλισσα-ΚΙΚΙΖΑΣ

Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo Center, Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL 2, Κυριακή 8/3/2020, 15:00-18:00. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

07 February 2020
Banner