Διατροφικές τάσεις και αειφορία στο επίκεντρο ημερίδας της ΠΕΤΕΤ στη FOODEXPO 2020
Story Highlights
- Κυριακή 8/3/2020
- 15:00-18:00
- Metropolitan Expo Center
- Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL 2
Related Articles
Επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Παγκόσμιες διατροφικές τάσεις και βιώσιμη ανάπτυξη» διοργανώνειη Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων και ποτών FOODEXPO 2020 την Κυριακή 8 Μαρτίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΠΕΤΕΤ, την ημερίδα θα χαιρετίσει ο πρόεδρος της Ένωσης, Ιωάννης Σμαρνάκης και θα ακολουθήσει το κυρίως μέρος, που έχει ως εξής:
Πρώτος κύκλος: Διατροφικές τάσεις – Καθαρή ετικέτα
Συντονιστής: Μιχάλης Ορεστίδης, Αντιπρόεδρος ΠΕΤΕΤ
* Νίκος Βαλέτ –Χημικός Μηχανικός, Δ/ντης R&D Chipita
* Μάκης Ρόκας – Χημικός – POLYPAN, Προσαρμοσμένες λύσεις & νέες τεχνολογίες.
* Αστερία Σταματάκη – Διατροφολόγος MSc - Επιστ. συνεργάτης Ε χειρουργικής κλινικής ΕΚΠΑ
* Σύλβια Μαραντίδου – Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων Lead Auditor TUV Austria Hellas
Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες
Δεύτερος κύκλος: Επιλογές και δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης
Συντονιστής: Νίκος Γκιώνης, υπ. επιστημονικής ΠΕΤΕΤ
* Φανή Τσιρώνη, Επίκουρος καθηγήτρια τμ.Επιστήμης τροφίμων Γ.Π.Α.
*Φρόσω Τζιώτη - Υπεύθυνη ασφάλειας υγείας &περιβάλοντος, Nestle Hellas
* Μιχάλης Χατζηευσταθίου, Ιχθυολόγος – Περιβαλλοντολόγος, Συντονιστής R&D Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνολόγων Ιχθυολόγων
* Μανώλης Ρεπάνης – Γεωπόνος - Επιστ.Τροφίμων - Δ/ντης Δ.Π. Μέλισσα-ΚΙΚΙΖΑΣ
Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo Center, Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL 2, Κυριακή 8/3/2020, 15:00-18:00. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.