Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Meat News

06 May 2014

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Meat News

Κυκλοφόρησε το τεύχος Μαΐου του Meat News με ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στον βιομηχανικό εξοπλισμό. Το περιοδικό κατέγραψε τάσεις από τη διεθνή αγορά, μίλησε με εταιρείες εξοπλισμού, συγκέντρωσε πληροφορίες για χρηματοδοτικά προγράμματα και παρουσιάζει χρηστικές πληροφορίες και προβληματισμούς για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν μικρότερες ή μεγαλύτερες επενδύσεις στον τομέα του κρέατος. Στο αφιέρωμα καταθέτουν τις απόψεις τους ο Δ. Βασίβαγλης, ο Μ. Ιορδανίδης και ο Θ. Σιββάς.
Στο ίδιο τεύχος θα βρείτε συνέντευξη με τον Charles Baughan, τον Άγγλο που έχει κάνει τα λουκάνικα… θρησκεία, ενώ ο Σωτήρης Ναυπλιώτης αναρωτιέται Πού πάνε τα παραδοσιακά κρεοπωλεία.
Το περιοδικό Meat News από αυτό το μήνα παρουσιάζει μια νέα, ανανεωμένη εμφάνιση και συνεχίζει να αναζητά τη βελτίωση της ποιότητας τόσο στην ύλη, όσο και στην παρουσίασή της. Κάθε μήνα καταγράφει όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρακολουθεί όλα τα γεγονότα και ενημερώνει τους επαγγελματίες. Παράλληλα προβάλλει τον κλάδο, όπως με το διαγωνισμό για τη βιτρίνα του μήνα που αναδεικνύει ενδιαφέρουσες προτάσεις για το πώς θα γίνουν πιο ελκυστικά τα καταστήματα των κρεοπωλών, αλλά και συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες ενημέρωσης, όπως έκανε με την οργάνωση του Meat Forum.

06 May 2014
Banner