Meat News T.70 Αναζήτηση στο Αρχείο

11 April 2019

Meat News T.70

  • Αφιέρωμα: Μια δεκαετία ανατροπών στο εισαγόμενο κρέας. Πώς άλλαξαν τα δεδομένα από το 2009 ώς το 2018
  • Πασχαλινές προτάσεις για το κρεοπωλείο
  • Συνέντευξη με τον Κώστα Κόλλια, διευθυντή πωλήσεων της G-Logic: «Προσφέρουμε μια συνολική λύση στις επιχειρήσεις κρέατος»
  • Συνέντευξη με τον Νίκο Φουτσιτζή: Με αγάπη και μεράκι απογειώνουμε την τέχνη του κρέατος
  • Επεξεργασία αποβλήτων από τη σφαγή και την επεξεργασία κρέατος. Τεχνολογίες επεξεργασίας και ενεργειακής αξιοποίησης - Άρθρο από επιστημονική ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης
  • Ρεπορτάζ για τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΚΚ στη Λάρισα: Μεγάλη διεπαγγελματική συνάντηση του κρέατος
  • Ενστάσεις κατά του γύρου ΕΠΙΠ από ΕΔΟΚ και Ομοσπονδία Χοιροτρόφων
  • Τρεις πυλώνες ανάπτυξης για την ελληνική βιομηχανία προϊόντων κρέατος - εκδήλωση του ΣΕΒΕΚ στην Food Expo
  • Επιδείξεις κρεοτεχνίας και γευσιγνωσίες ελληνικού κρέατος από την ΕΔΟΚ
  • Μεγάλη συμμετοχή από τον τομέα του κρέατος στη Food Expo 2019
11 April 2019
Banner