Κυκλοφορεί το τεύχος Σεπτεμβρίου του Meat News

04 September 2014

Με ένα εκτενές αφιέρωμα στα παρασκευαστήρια των κρεοπωλείων κυκλοφορεί σύντομα το τεύχος Σεπτεμβρίου του Meat News. Δημοσιεύεται το κείμενο της νέας υπουργικής απόφασης, οι αλλαγές και οι δυνατότητες που δίνει και ορισμένες προτάσεις εξοπλισμού.
Ακόμα το περιοδικό πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό στο Ηράκλειο και κατέγραψε τις απόψεις των κρεοπωλών, τις οποίες μεταφέρει στις σελίδες του.
Μαζί και τρεις συνεντεύξεις από τα… θηλυκά μυαλά που εισέβαλλαν στο συνδικαλισμό των κρεοπωλών. Μιλούν οι Κατερίνα Βενιζέλου, Διαλεχτή Παυλάκη, Σοφία Κιλιγκαρίδου.
Από τα υπόλοιπα θέματα σημειώνουμε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση της κατάστασης που διαμορφώνεται στην αγορά κρέατος από το ρωσικό εμπάργκο και το νέο Κανονισμό για τα επιτρεπόμενα πρόσθετα στα κρεατοσκευάσματα.
Την ύλη του Meat News συμπληρώνουν ειδήσεις από την εγχώρια και τη διεθνή επικαιρότητα, σχόλια, χρηστικές ειδήσεις και ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος.
Κάθε μήνα το περιοδικό Meat News ενημερώνει υπεύθυνα και έγκυρα την αγορά κρέατος. Αν δεν το λαμβάνετε γραφτείτε σήμερα συνδρομητές, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Στη φωτογραφία του εξωφύλλου είναι η βιτρίνα του κρεοπωλείου Συνολάκη Μαρία & Γεώργιος ΟΕ, στο Ρέθυμνο

Layout 1

04 September 2014
Banner