Η μεγάλη επιστροφή: Στις 2-3 Σεπτεμβρίου 2022 ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Κρεοπωλών

16 June 2021

Η μεγάλη επιστροφή: Στις 2-3 Σεπτεμβρίου 2022 ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Κρεοπωλών

Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Κρεοπωλών, επανέρχεται, μεά την αναγκαστική διακοπή που επέβαλε η παγκόσμια υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

Οι αποκαλούμενοι και «Ολυμπιακοί Αγώνες Κρεοπωλών» θα πραγματοποιηθούν στις 2-3 Σεπτεμβρίου 2022 στο Golden 1 Center στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια (στην έδρα των Σακραμέντο Κινγκς του ΝΒΑ).

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2020.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τελευταίο έτος ήταν δύσκολο για τον διαγωνισμό μας, οπότε το να ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες στο Golden 1 Center και να δώσουμε ξανά στους κρεοπώλες έναν χρονικό στόχο είναι ακριβώς το κίνητρο που όλοι χρειαζόμασταν», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της διοργάνωσης, Ροντ Σλέιτερ.

Αναμένεται ότι 16 ομάδες από όλο τον κόσμο θα δώσουν το παρών, σε μια μεγάλη πρόκληση στην οποία θα κληθούν να επιδείξουν όλο το ταλέντο, τη γνώση και τη δημιουργικότητά τους προκειμένου σε ένα τρίωρο να δημιουργήσουν τελικό προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας προερχόμενο από βόειο, χοιρινό, πρόβειο και κοτόπουλο.

Σημειώνεται ότι την προηγουμένη της κύριας εκδήλωσης, στις 2 Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται ο Διαγωνισμός Μαθητευόμενων και Νέων Κρεοπωλών.

16 June 2021
Banner
Banner